Alpas cup 2024

Alpas Cup Grada Velike Gorice obilježio nam je i ovu godinu, 13. po redu svojeg postojanja, i kao i svake, okupio je najbolje limače iz Hrvatske i okolice na našem Udarniku. Iako smo se morali nositi s ograničenim sredstvima ove godine, turnir je bio prepun uzbuđenja i emocija.

Gosti iz Beograda dominirali su na turniru, što je dovelo do velikog finala između Partizana i Crvene Zvezde, no na kraju je slavio jedino Partizan. Posebna su bila i slavlja s “utješnog turnira”, gdje su naši mali brežani iz NK Bune osvojili treće mjesto, iza Croatije iz Zmijavaca i Bjelovara, a ispred limača Maksimira.

Organizacija turnira bila je na visokoj razini, kao i svake godine. Naši djelatnici i volonteri iz NK Kurilovca su se stvarno potrudili da sve bude besprijekorno organizirano, a fokus je, kao i uvijek bio na sreći i zadovoljstvu svih sudionika. Za nas je najveća nagrada vidjeti osmijehe na dječjim licima, što je pokazatelj da smo svoj posao dobro obavili.

U “Dream Teamu” ovogodišnjeg Alpasa našli su se vrhunski talenti poput Vukašina Vasovića iz Partizana, Luke Zdravkovića, Filipa Tubića, Đorđa Stankovića i Nikole Pešovića iz Crvene zvezde, Sandra Horna iz Sturma te Antonija Glasnovića iz Dinama. Svi oni zaslužili su priznanje za svoje izvanredne igre tijekom turnira.

Sve u svemu, iako možda nije bilo spektakularnog vatrometa kao prijašnjih godina, Alpas Cup je i ove godine bio veliki uspjeh. Sigurni smo da će iduće godine biti još bolji i da ćemo opet svi zajedno uživati u najboljem što nogomet može ponuditi.

Tekst: Filip Župetić

Foto: V’Gradu

Podijelite objavu: